Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris zoekt advies bij collega-neppresident Sheen

Shownieuws

Paris Hilton neemt haar taak als 'neppresidentskandidaat' erg serieus. Ze heeft zich laten adviseren door Martin Sheen, die president speelde in The West Wing.

Paris Hilton neemt haar taak als 'neppresidentskandidaat' erg serieus. De steenrijke hotelerfgename heeft zich laten adviseren door acteur Martin Sheen, die jarenlang de president van de Verenigde Staten speelde in de tv-serie The West Wing. Dat is te zien in een filmpje dat Hilton op de website Funny or Die plaatste.

"Ik heb advies nodig van een van de grootste neppresidenten van onze tijd", zegt Paris, die met Sheen aan een keukentafel zit. "Ik moet bekennen dat het best beangstigend is dat ik me verkiesbaar heb gesteld als neppresident", stelt ze. "Het is nu ook heel anders dan de tijd dat ik neppresident was", vindt Sheen.

Hilton geeft daarop haar mening over onder meer de kredietcrisis. "We moeten de mensen helpen die hun huizen dreigen te verliezen", vindt de realityster. "Door de rente te verlagen is het niet meer onmogelijk om de hypotheken af te betalen. Zo krijgen de banken minder geld binnen, maar dat is beter dan niets. Vraag maar aan MC Hammer."

Het is niet de eerste keer dat Hilton zich op het politieke pad waagt. In augustus lanceerde de Republikeinse presidentskandidaat John McCain een reclamespot waarin beelden van McCains Democratische tegenstrever Barack Obama werden afgewisseld met beelden van Paris Hilton en Britney Spears. Daarmee wilde het campagneteam van McCain duidelijk maken dat Obama vooral een beroemdheid is en niet noodzakelijkerwijs een goed politicus.

Hilton reageerde op de reclamespot met een video waarin ze zich kandidaat stelde voor het presidentschap. "Ik ben zeg maar helemaal klaar om het land te leiden", liet de in een minuscuul badpak en in gouden pumps geklede Paris in het spotje weten, waarna ze vertelde dat het Witte Huis roze wordt geverfd als ze tot president wordt gekozen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen