Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huidziekte drijft Gordon tot wanhoop

Shownieuws

Gordon wordt wanhopig van zijn huidziekte psoriasis. Dat vertelt de zanger, die ook aan diabetes en reuma lijdt, deze week in zijn column in weekblad Privé.

Gordon wordt wanhopig van zijn huidziekte psoriasis. "Het heeft de afgelopen tien jaar zo'n ontzettend negatief stempel op mijn leven gedrukt dat ik er nu pas open over kan en wil praten", vertelt de zanger, die ook aan reuma en diabetes lijdt, in zijn column in weekblad Privé. "Ik had er liever voor gekozen om reumatische pijnen te hebben, dan die afschuwelijke plekken op mijn huid. Volgens mij werden er vroeger mensen voor op de brandstapel gegooid."

De 40-jarige Topper liep na een reis naar New York een luchtweginfectie op, waarop een 'enorme ontvlamming' van zijn huid volgde. "Ik heb als een geslagen hond dagenlang moeten janken, omdat ik niet begreep waarom dit nu gebeurde", vertelt hij. "Mijn vriend Sander verbleef inmiddels al twee weken in Milaan, dus ik stond er even alleen voor."

De blonde krullenbol, die intussen alle middeltjes heeft geprobeerd, slikt momenteel het paardenmiddel prednison, waarmee de eerste klachten zijn weggenomen. "Afgelopen zondag ben ik met een chemotherapie begonnen. Dit is intens verdrietig, maar ik draag het en laat het gebeuren, want ik wil de kwaliteit van mijn leven omhoog brengen", aldus de zanger.

Gordon heeft veel steun aan vriendlief Sander, die onverwacht terugkwam uit Milaan. "De liefde vonkte er vanaf en volgens mij is dat het beste medicijn geweest van de afgelopen jaren", jubelt hij. "Van niemand eerder kreeg ik zoveel warmte, liefde en respect als van hem."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen