Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Partysquad-dj Jerry Leembruggen weer bij kennis

Shownieuws

Dj Jerry Leembruggen van The Partysquad is 'beetje bij beetje aan het ontwaken'. Dat laat zijn collega Ruben Fernhout weten op de site van het duo.

Dj Jerry Leembruggen van The Partysquad is 'beetje bij beetje aan het ontwaken'. Dat laat zijn collega Ruben Fernhout weten op de website van het duo. "We kunnen nog niet met hem praten of zo, maar van tijd tot tijd lijken we echt tot hem door te dringen." Volgens de mc volgde zijn collega hem met zijn ogen tijdens het laatste bezoekuur. Ook drukte hij zijn vuist tegen die van Fernhout toen deze wegging.

Leembruggen raakte 23 september zwaargewond bij een auto-ongeluk in de bergen van het Spaanse eiland Ibiza. Hij werd dezelfde nacht nog geopereerd en werd sindsdien kunstmatig in slaap gehouden. Donderdag werd hij van de beademingsapparatuur afgehaald en sindsdien ademt hij zelfstandig.

Volgens Fernhout heeft zijn collega nog wel een lange weg te gaan. "We zijn nog lang niet waar we moeten zijn, want hij is nog ver weg en niet echt wakker", schrijft hij. "Maar dit was voor ons hier wel even een doorbraakje en een opluchting. Ik weet zeker dat hij nog verder terug gaat komen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen