Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe bundel Youp van 't Hek incompleet

Shownieuws

In het nieuwste boek van Youp van 't Hek ontbreekt een column. De uitgeverij drukt met spoed honderdduizend brieven af die bij aankoop worden uitgereikt.

Aan de nieuwste bundel van Youp van 't Hek, die vanaf donderdag verkrijgbaar is, ontbreekt een column. Uitgever Thomas Rap heeft met spoed de ontbrekende tekst en honderdduizend exemplaren van een brief van de cabaretier laten drukken die bij aankoop van de bundel worden uitgereikt. Bij de volgende druk zal de bundel 'Bacteriën moeten ook leven' compleet zijn, heeft de uitgever woensdag laten weten.

De cabaretier merkte de fout begin deze week zelf op toen hij het eerste exemplaar van het boekje in handen kreeg. Van 't Hek benadrukt het belang van de column, omdat hierin de titel van het boek wordt verklaard. Ook wordt er geschreven over 'een belangrijk maatschappelijk verschijnsel' dat volgens de 54-jarige cabaretier anno 2008 in de bundel niet mag ontbreken.

Van 't Hek schrijft al twintig jaar lang columns voor NRC Handelsblad. De gebundelde columns gaan als warme broodjes over de toonbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen