Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling verliefd

Shownieuws

Gerard Joling heeft een nieuwe liefde. De zanger is sinds een halfjaar smoorverliefd op de 45-jarige vader van twee kinderen Harm-Jaap, zo vertelt hij in Privé.

Gerard Joling heeft een nieuwe liefde. De zanger is sinds een halfjaar smoorverliefd op de 45-jarige Harm-Jaap. "Ik wilde eerst een tijd zo veel mogelijk zeker van mijn zaak zijn", zegt hij in weekblad Privé. "Bovendien is er nog iets wat gevoelig ligt. Harm-Jaap is getrouwd geweest en heeft uit dat huwelijk twee kinderen." Inmiddels is hij gescheiden en woont hij op zichzelf.

De Topper kent Harm-Jaap al jaren. "Ja, ik heb mijn ogen niet in mijn zak zitten, maar wist ik veel? Hij was model, heel succesvol en ging altijd om met de mooiste vrouwen", aldus de zanger. "Op een gegeven moment hoorde ik dat hij getrouwd was en verloor ik hem een beetje uit het oog." De twee liepen elkaar weer tegen het lijf en vielen als een blok voor elkaar. "Ik ben heel erg verliefd. En vind je het gek? Wat een bloedmooie gozer en nog lief ook."

Harm-Jaap is ook erg geïnteresseerd in het showbizzwereldje. Hij gaf zich op voor het SBS-programma Popstars, maar de programmamakers staken er een stokje voor toen ze van Joling vernamen dat hij een relatie met hem had. "Wát een blamage als later zou blijken dat de eventuele winnaar de vriend van Gerard is", aldus de zanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen