Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eminem waakt voor hernieuwde roem

Shownieuws

Hij is druk bezig met zijn comeback-cd, maar Eminem verlangt niet naar de roem uit het begin van zijn carrière. "Ik heb geen behoefte om weer zo groot te zijn".

Hoewel hij druk bezig is met zijn comebackalbum, verlangt Eminem niet naar de roem uit het begin van zijn carrière. "Ik heb niet de behoefte om weer zo groot te zijn", zei hij maandag in een interview op BBC Radio 1. De artiest wil met zijn nieuwe plaat 'Relapse' slechts 'mensen eraan herinneren hoe ik rap'.

Tegenover dj Zane Lowe bevestigde Eminem dat hij al vijf maanden met zijn vaste producer Dr. Dre werkt aan de langverwachte plaat. "Er is een heleboel materiaal", stelde hij. "Meer dan ik ooit met hem voor een album heb geproduceerd." De 36-jarige Eminem waardeert de hulp van zijn collega. "Ik voel me een verwende rapper".

Klaar om te toeren is hij nog niet. "Ik zeg niet dat ik het wel of niet ga doen, maar ik ben nog niet klaar om op tournee te gaan, tenminste niet op dit moment", zei hij. In 2005 gelastte de rapper een reeks Europese concerten af wegens oververmoeidheid.

Eminems laatste album 'Encore', stamt uit 2004. In de daarop volgende jaren trok de muzikant zich terug uit de spotlights. Deze week verschijnen zijn memoires onder de titel 'Eminem: the way I am'. 'Relapse' moet eind dit jaar in de winkels liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen