Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vette' première film Dries Roelvink

Shownieuws

De première van de film 'I love Dries' was helemaal in de stijl van de geblondeerde volksartiest. Aan de gasten werden bitterballen en frikadellen uitgedeeld.

Dries Roelvink vierde de première van de film 'I love Dries' maandag in stijl. Op het parkeerterrein van Van der Valk-hotel De Witte Bergen in Eemnes stond een grote snackkraam, waar de gasten zich tegoed konden doen aan bitterballen en frikadellen. Een kolfje naar de hand van de volkszanger.

Roelvink, die de hoofdrol vertolkt in de komediefilm, maakte een spectaculaire entree. Een oranjerode Pontiac, die ook in de film te zien is, reed met grote snelheid en achtervolgd door een politieauto het terrein op. Bij de rode loper aangekomen, bleek dat Roelvink verstopt zat in de kofferbak van de wagen. Volkszanger Grad Damen en presentator Chiel Montagne stapten uit de politieauto.

Roelvink stelde beteuterd vast dat veel van zijn genodigden het hadden laten afweten. "Ik vind het wel jammer dat er niet veel BN'ers zijn, maar ik ben blij met de massale aandacht van de pers." De Nederlandse media waren in groten getale toegestroomd, waardoor er nauwelijks nog plaats was in de zaal waar de film werd vertoond.

'I love Dries' draait om een koppel dat geen kinderen kan krijgen. De man en de vrouw besluiten hun idool Dries Roelvink te ontvoeren en hem te dwingen zijn sperma af te staan. Na herhaaldelijk uitstel van de premièredatum werd besloten om de film, die door producent Six Entertainment wordt aangeprezen als de 'foutste film aller tijden', niet uit te brengen in de bioscoop.

Na de première in De Witte Bergen is 'I love Dries' nog in andere vestigingen van hotel- en wegrestaurantketen Van der Valk te zien. Roelvink wil twaalf vestigingen aandoen, waar hij na afloop van de film zal optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen