Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Radio-dj's organiseren open dag

Shownieuws

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga organiseren een open dag tijdens hun radioshow op 3 FM. Het duo hoopt op die manier stemmen te krijgen voor de Radio Ring.

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga organiseren donderdag een open dag tijdens hun radioshow op 3 FM. Het duo hoopt op die manier meer stemmen te krijgen voor de Gouden Radio Ring 2008, waarvoor ze werden genomineerd. "We hopen de zwevende kiezers zo over de streep te trekken om voor ons te stemmen, want de concurrentie is moordend!", laat Swijnenberg maandag weten.

Vanaf donderdagochtend tot en met vrijdagmiddag kan gestemd worden voor de Gouden Radio Ring 2008. Coen en Sander nemen het in de strijd om de Ring op tegen Giel Beelen met zijn ochtendshow Giel! en Rick van Velthuysen met het 538-programma MiddenInDeNachtRick.

De uitreiking van de Gouden Radio Ring vindt vrijdag plaats tijdens een speciale live-uitzending van het Radio 2-programma Avro Schiffers.fm. Ook wordt dan bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de Zilveren RadioSter, de prijs voor de beste mannelijke en vrouwelijke dj. Giel Beelen, Edwin Evers, Gerard Ekdom, Froukje de Both, Sophie Hilbrand en Annemieke Schollaardt zijn genomineerd.

Radio 2 Top 2000 3FM Serious Request en Het Radio 538 Koninginnedagfeest zijn genomineerd voor het Gouden Radio Oortje voor het beste radio-evenement van 2008.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen