Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gooische Meisjes zetten zich in voor positiviteit

Shownieuws

De hoofdrolspeelsters uit Echte Gooische Meisjes zijn de nieuwe ambassadrices voor de Stichting Nederland Positief. Dat heeft de stichting bekendgemaakt.

De hoofdrolspeelsters uit de realityserie Echte Gooische Meisjes zijn de nieuwe ambassadrices voor de Stichting Nederland Positief. Dat heeft de stichting, die met de hulp van bekende Nederlanders campagne voert voor een positiever land, maandag bekendgemaakt.

Met het ambassadeurschap hopen Bo Wilkes, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman, Pauline Wingelaar en Florine Hofstee aan Nederland te laten zien dat het in 't Gooi niet alleen om uiterlijkheden draait maar ook om diepgang in het leven.

In de realityserie Echte Gooische Meisjes gunt het vijftal de kijkers een blik in hun dagelijks leven in 't Gooi. De eerste aflevering werd afgelopen donderdag door meer dan zevenhonderdduizend kijkers gezien.

De stichting Nederland Positief heeft al meerdere ambassadrices, onder wie presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, soapies Liza Sips en Gigi Ravelli, zangeres Maud Mulder en musicalactrice Nurlaila Karim.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen