Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie blijft dienst uitmaken in bioscoop

Shownieuws

De film 'Wanted', met Angelina Jolie in de hoofdrol, blijft op de hoogste positie in de box office staan. De film kwam vorige week binnen op de eerste plaats.

'Wanted', met Angelina Jolie in een van de hoofdrollen, blijft aan kop in de Nederlandse box office. De actiefilm, over een jonge man die besluit huurmoordenaar te worden, kwam vorige week in één klap binnen op de eerste plaats in de lijst met best bezochte bioscoopfilms. 'Wanted' heeft in amper twee weken tijd negenhonderdduizend euro opgebracht.

De musicalfilm 'Mamma Mia' handhaaft zich op de tweede plaats. De productie, met Meryl Streep in de hoofdrol, is inmiddels goed voor een totaalbedrag van bijna 5,5 miljoen euro in Nederland.

De horrorfilm 'Mirrors' veroverde deze week bij binnenkomst de derde plek in de box-office. Hierin krijgt acteur Kiefer Sutherland als ex-politieagent te maken met een kwade kracht die spiegels gebruikt om zijn huis binnen te dringen.

In de Amerikaanse box office was de thriller 'Lakeview Terrace' deze week de hoogste binnenkomer. Samuel L. Jackson speelt hierin een wijkagent die het leven van zijn nieuwe buren tot een hel maakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen