Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Decleir in Kus-film 'Limo'

Shownieuws

Jan Decleir speelt een rol in de bioscoopfilm 'Limo' van meidengroep Kus. Hij is momenteel samen met het viertal in Bulgarije en Roemenië voor opnamen.

Jan Decleir speelt een rol in de bioscoopfilm 'Limo' van meidengroep Kus. De 62-jarige Vlaamse acteur is momenteel samen met Fleur, Meike, Monique en Anouk van Kus in Bulgarije en Roemenië voor opnamen van de avonturenfilm, die in februari in de bioscoop te zien moet zijn. Dat heeft distributeur Independent Films bekendgemaakt.

In de film reizen Fleur, Meike, Monique en Anouk af naar een klein dorpje in een ver land, omdat Anouk daar het huis van haar overleden oom heeft geërfd. De meiden ontdekken dat er vreemde dingen gebeuren in het landhuis. Decleir geeft gestalte aan een sympathieke maar verstrooide professor die het viertal te hulp schiet.

De film wordt geregisseerd door Guy Goossens, die eerder 'Matroesjka's' en 'De wet volgens Milo' maakte. Naast de leden van Kus en Jan Decleir is ook acteur Manuel Broekman te zien in de productie.

De meiden van Kus scoorden hits met 'Lekker ding', 'Mama' en 'Ik heb je gewist'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen