Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ruud de Wild slechtste radiopresentator'

Shownieuws

Ruud de Wild heeft twee Lelijke Dingen 'gewonnen'. De dj is volgens lezers van Veronica Magazine de slechtste radiopresentator van het slechtste programma.

Ruud de Wild heeft twee Lelijke Dingen 'gewonnen'. De Q Music-dj is door lezers van Veronica Magazine gekozen tot slechtste radiopresentator van het jaar. Ook maakt hij het slechtste radioprogramma. Het Lelijk Ding is een publieksprijs in de vorm van een beeldje, die vorig jaar in het leven is geroepen door Veronica Magazine. De prijs is bedoeld als tegenwicht voor alle lovend bedoelde mediaprijzen.

Tanja Jess, die een radioprogramma presenteert op 100%NL, is volgens lezers van Veronica Magazine de slechtste vrouwelijke radio-dj. Radiocollega Giel Beelen ontving een beeldje in de categorie slechtste tv-presentator voor zijn programma Factor Giel. Patty Brard werd gekozen tot slechtste tv-presentatrice, terwijl 'Can't buy me love' gekroond werd tot slechtste tv-programma.

Niet iedereen is even enthousiast over de prijzen. Zo weigerde Patty Brard het beeldje in ontvangst te nemen, vertelt een woordvoerder van Veronica Magazine. "Tanja Jess heeft de prijs nog niet gekregen. Ze is op huwelijksreis, dus ze heeft een alibi." De deelnemers aan het realityprogramma 'Can't buy me love' worden woensdagmiddag verrast met de prijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen