Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Noel Gallagher maakt comeback na podium-incident

Shownieuws

Oasis-gitarist Noel Gallagher heeft voor het eerst sinds een maand weer opgetreden. Fans reageerden enthousiast op het 'comeback-concert'.

Oasis-gitarist Noel Gallagher heeft voor het eerst sinds een maand weer opgetreden. Tijdens het concert ging hij niet meer in op het incident in Toronto, waarbij hij op het podium een beuk kreeg van een 'fan'. Fans reageerden volgens BBC News enthousiast op het optreden van Oasis.

Tijdens het 'comeback-concert' dinsdag in Liverpool werden klassiekers als 'Wonderwall', 'Champagne supernova' en 'Cigarettes and alcohol' gespeeld. Ook waren er nummers van het nieuwe album 'Dig out your soul' te horen.

Gallagher werd vorige maand tijdens het V Festival in Toronto aangevallen door een 47-jarige man. De zanger kwam hierdoor op de luidsprekers terecht, maar vervolgde het concert na een korte pauze. Hij hield aan het voorval wel drie gebroken ribben over. Oasis moest daardoor meedere optredens afzeggen.

Vorige week verscheen het nieuwe album, waarvan in een dag negentigduizend exemplaren werden verkocht. Volgens het Engelse MusicWeek magazine is de plaat hiermee het snelst verkochte album van dit jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen