Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Emma Bunton wil restaurant openen in Londen

Shownieuws

Emma Bunton waagt zich op het culinaire pad. De voormalige Spice Girl wil samen met haar vriend Jade Jones een restaurant in Londen openen, zo vertelt Jones.

Emma Bunton waagt zich op het culinaire pad. De voormalige Spice Girl heeft plannen om samen met haar vriend Jade Jones een restaurant in Londen te openen. Dat vertelt Jones aan de Britse krant Daily Mail.

De 32-jarige blondine krijgt niet veel te zeggen in het restaurant dat ze hoopt op te bouwen met haar geliefde. "Ik laat Emma de keuken niet meer in", grapt Jade, die al tien jaar samen is met Baby Spice. "Ik heb gehoord dat Gordon Ramsay twee keukens in zijn huis heeft. Dat moeten wij misschien ook doen: één voor haar en één voor mij. Iedere keer als zij een mes oppakt sta ik doodsangsten uit."

De 28-jarige Jade werd bekend als lid van de boyband Damage. Sinds het uiteenvallen van de band heeft hij zich vol overgave op het koken gestort. Zo werkte hij tot voor kort in de keuken van een restaurant in de chique Londense wijk Mayfair en maakte hij indruk op topkok Gordon Ramsay in zijn tv-show The F Word.

Bunton is niet de eerste voormalige Spice Girl die zich in het culinaire wereldje stort. Onlangs werd bekend dat Victoria Beckham samen met Ramsay een restaurant in Los Angeles opent.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen