Kies je favoriete radiostation

Dossiers

FBI zoekt dief foto's Jamie Lynn Spears

Shownieuws

De FBI zoekt een man die foto's te koop aanbiedt waarop Jamie Lynn Spears borstvoeding geeft aan haar dochtertje Maddie. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

De FBI zoekt een man die foto's te koop aanbiedt waarop Jamie Lynn Spears borstvoeding geeft aan haar dochtertje Maddie. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ maandag.

De foto's werden genomen door Casey Aldridge, de vriend van de 17-jarige zus van Britney Spears. Hij zou het geheugenkaartje van zijn digitale camera hebben afgegeven bij een filiaal van Wal-Mart in Louisiana om de kiekjes af te laten drukken. Een medewerker van het fotolab zou kopieën van de foto's hebben gemaakt.

Op de foto's staat Jamie Lynn met haar pasgeboren dochtertje in de armen en is te zien hoe zus Britney, broer Brian en haar ouders om haar ziekenhuisbed zitten. Ook zijn er kiekjes van Maddie. Omdat Jamie Lynn nog minderjarig is, zou de verkoop of aankoop van de foto's, waarop haar linkerborst te zien is een overtreding betekenen van een federale wet die pornografie verbiedt.

Advocaten van Britney Spears zouden ondertussen onderzoeken of het mogelijk is Wal-Mart aansprakelijk te stellen voor de diefstal van de foto's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen