Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding Madonna nog niet geregeld

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie hebben nog geen financiële afwikkeling van hun scheiding getroffen. Ook is nog niets afgesproken over de voogdij over hun kinderen.

(Novum/AP) - Madonna en haar echtgenoot Guy Ritchie hebben nog geen financiële afwikkeling van hun scheiding getroffen. Ook is nog niets afgesproken over de voogdij over hun kinderen. Dat liet de woordvoerder van de Amerikaanse zangeres weten na berichten in diverse Britse media dat er al een regeling is.

De 50-jarige zangeres en de tien jaar jongere filmregisseur bevestigden woensdag na een huwelijk van bijna acht jaar uit elkaar te gaan. Ze hebben samen twee kinderen: Rocco (8) en David (3), die ze in 2006 adopteerden uit Malawi. Madonna heeft uit een eerdere relatie met haar personal trainer Carlos Leon een 12-jarige dochter, Lourdes.

Madonna en Ritchie zouden een gezamenlijk vermogen hebben van 390 miljoen euro, waarvan ongeveer 26 miljoen van Ritchie is. Het stel heeft huizen in Londen, Los Angeles en New York. Daarnaast bezitten de twee een landgoed in Wiltshire in Zuidwest-Engeland. Omdat de zangeres en de regisseur volgens geruchten geen huwelijkse voorwaarden hebben opgesteld toen zij in het huwelijksbootje stapten, zou Ritchie aanspraak kunnen maken op de helft van het vermogen van de zangeres. Hij zou dit echter pertinent niet willen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen