Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Duchovny had affaire met tennislerares'

Shownieuws

David Duchovny had een affaire met zijn tennislerares. "Ik wil niets zeggen dat David kan schaden, maar ik ga het niet ontkennen", vertelt ze aan de Daily Mail.

David Duchovny had een affaire met zijn Hongaarse tennislerares. "Ik wil niets zeggen dat David kan schaden, maar ik ga het niet ontkennen", vertelt de 28-jarige Edit Pakay aan de Britse krant Daily Mail. "Ik weet niet wat onze relatie voor hem betekent."

Eerder deze week werd bekend dat de 48-jarige acteur en zijn vrouw, actrice Téa Leoni, al enkele maanden uit elkaar zijn. Het stel heeft twee kinderen: Madelaine (9) en Kydd (6). Eind augustus liet Duchovny zich vrijwillig opnemen in een kliniek voor een seksverslaving.

Vorig jaar leerde Duchovny oud-proftennisser Pakay kennen, die lesgeeft op een exclusieve tennisclub in Malibu. "We zijn ontzettend intieme vrienden", vertelt de Hongaarse, die met een studiebeurs in Amerika ging studeren en zich daar permanent vestigde. "Ik wil niet de derde persoon in een huwelijk zijn, maar ik snap dat ik zo kan worden gezien. David is een fantastische man. Hij is intelligent, aardig en een goed mens. Meer kan ik nu niet zeggen." Volgens bronnen hebben de twee al zes maanden een relatie.

Een woordvoerder van Duchovny, die bekend werd door zijn rol in The X-Files, bevestigt dat zijn cliënt de tennislerares kent. "Maar ze hebben geen romance en daar is ook nooit sprake van geweest", laat hij weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen