Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vader adoptiezoon Madonna verdrietig

Shownieuws

De biologische vader van de adoptiezoon van Madonna is teleurgesteld dat de zangeres gaat scheiden. "Misschien is hij bij ons beter af", zegt hij in The Sun.

De biologische vader van David, de 3-jarige adoptiezoon van Madonna en Guy Ritchie, is diep teleurgesteld dat de zangeres en regisseur gaan scheiden. "Ik ben nog steeds een straatarme boer die niets te bieden heeft, maar misschien is hij beter af bij ons", laat Yohane Banda weten aan The Sun.

David werd twee jaar geleden geadopteerd door Madonna en haar echtgenoot Guy Ritchie. Het jongetje uit Malawi kwam in een weeshuis terecht toen zijn moeder overleed aan complicaties tijdens de bevalling. Vader Yohane kon hem niet alleen verzorgen. Inmiddels is hij hertrouwd en zijn vrouw beviel zeven maanden geleden van zoon Dingiswayo.

Yohane maakt zich grote zorgen om zijn oudste zoon. "Als er al geen liefde is in het gezin, is er dan wel liefde voor mijn zoon?", vraagt hij zich af. "Madonna beloofde mij dat ze goed voor hem zou zorgen en dat ze hem er altijd aan zou herinneren dat hij uit Malawi komt. De gedachte dat hij niet in een stabiel gezin zal opgroeien, vind ik ondraaglijk."

De 50-jarige zangeres en de tien jaar jongere filmregisseur bevestigden woensdag uit elkaar te gaan na een huwelijk van bijna acht jaar. Ze hebben naast David nog een biologische zoon, Rocco (8). Madonna heeft uit een eerdere relatie met haar voormalige personal trainer Carlos Leon een 12-jarige dochter, Lourdes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen