Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson dweept met vriend tijdens concert

Shownieuws

Jessica Simpson raakt niet uitgezwijmeld over haar vriend Tony Romo. "Hij is de rust in de wervelwind van mijn leven", vertelde ze tijdens een show.

Jessica Simpson raakt niet uitgezwijmeld over haar vriend, Dallas Cowboys-speler Tony Romo. "Hij is de rust in de wervelwind van mijn leven", vertelde ze aan haar publiek tijdens een show in Dallas. "Wat ik ook meemaak, ik kan erop vertrouwen dat hij me kan laten ontspannen en me er weer in kan laten geloven." Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Romo keek toe op het concert van zijn liefje vanuit de coulissen. Hij knikte met zijn hoofd op de maat van de muziek en kon enkele nummers meezingen. De blondine droeg het nummer 'My Sunday' op aan Romo. "Dit liedje schreef ik voor iemand die heel goed met een football kan gooien", lachte ze, terwijl Romo glunderde.

De 28-jarige Simpson is bijna een jaar samen met de even oude quarterback. Dallas Cowboy-fans waren niet blij met de nieuwe vriendin van hun sterspeler. Simpson kreeg de schuld van het slechte spel van Romo en werd omgedoopt tot Yoko Romo, naar Yoko Ono, de door Beatles-fans gehate echtgenote van John Lennon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen