Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Palin te gast bij Saturday Night Live

Shownieuws

Sarah Palin heeft zaterdag haar gezicht laten zien bij Saturday Night Live. De running mate van McCain wordt al weken gepersifleerd door actrice Tina Fey.

(Novum/AP) - Sarah Palin heeft zaterdag haar gezicht laten zien bij Saturday Night Live, waar ze al weken wordt gepersifleerd door actrice Tina Fey. In de show is te zien hoe Fey als de running mate van de Republikeinse presidentskandidaat John McCain een persconferentie houdt, die Palin nog moet geven.

Op een gegeven moment draait de camera weg en is te zien hoe Palin met producent Lorne Michaels via een monitor het optreden van Fey bekijkt. "Weet je Lorne, dat is geen realistische schets van hoe mijn persconferentie zou gaan", zegt Palin. Ze bekent dat ze liever had gefigureerd in een sketch zoals Tina Fey die doet in de komedieserie 30 Rock, waarin ze de hoofdrol speelt.

Daarna komt Alec Baldwin, de tegenspeler van Tina Fey in 30 Rock, bij Palin en Michaels staan. Hij ziet Palin zogenaamd aan voor Fey. Wanneer Baldwin vervolgens wordt voorgesteld aan Palin, doet hij alsof hij zich schaamt. "Vergeef me", zegt hij. "Ik moet zeggen dat je in het echt veel knapper bent dan op tv."

Later verschijnt Palin zelf op het podium van het wekelijkse programma als actrice Amy Poehler haar persifleert in een rapnummer. De gouverneur knikt met haar hoofd op de klanken van de muziek, terwijl op het podium acteurs verkleed als eskimo's, haar man Todd en een eland voorbijkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen