Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shanna Moakler had voorgevoel over vliegtuigcrash

Shownieuws

Shanna Moakler zou haar ex Travis Barker vergezellen in het privévliegtuig dat neerstortte. "Ik kreeg op het laatste moment een naar voorgevoel", vertelt ze.

Shanna Moakler zou haar ex-man Travis Barker vergezellen in het privévliegtuig dat vorige maand neerstortte in South Carolina. "Ik kreeg op het laatste moment een naar voorgevoel en zei hem dat we niet meer samen moesten vliegen", vertelt de 33-jarige blondine aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Stel dat ons iets zou gebeuren; dan zouden onze kinderen geen ouders meer hebben."

Volgens Moakler, die twee jaar geleden haar huwelijk met de voormalige drummer van Blink-182 op de klippen zag lopen, besloot Barker op het laatste moment met een privévliegtuig te reizen. "Hij e-mailde me foto's van het vliegtuig en schreef dat het een 'klein en eng toestel' was", vertelt ze. "Ik had er een rotgevoel over, maar wilde niet raar klinken, dus ik zei dat hij voorzichtig moest zijn."

Toen de voormalige Miss USA door een ambulancemedewerker werd ingelicht over het ongeluk, dacht ze dat het om een grap ging van de bandmaatjes van Barker. "Ik wilde al bijna de telefoon ophangen", vertelt de actrice, die nog altijd een knipperlichtrelatie heeft met de artiest. "Toen ik doorhad dat het echt waar was, vroeg ik wat ik moest doen en begon ik te huilen."

De 32-jarige Barker en zijn vriend Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, raakten beiden zwaargewond toen het privévliegtuigje vlak na de start crashte. Barkers assistent en zijn bodyguard kwamen om het leven net als de piloot en de co-piloot. Barker, die brandwonden op zijn onderlichaam en handen opliep, werd vrijdag uit het ziekenhuis ontslagen. DJ AM mocht drie weken geleden al het ziekenhuis verlaten om thuis verder te herstellen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen