Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Guy Ritchie krijgt 77 miljoen euro'

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie zijn het eens geworden over de afhandeling van hun scheiding. Ritchie zou ruim 77 miljoen euro aan onroerend goed en cash geld krijgen.

Madonna en Guy Ritchie zouden het eens zijn geworden over de financiële afhandeling van hun scheiding. Dat meldt een bron, die dicht bij de voormalige geliefden staat, aan de Britse boulevardkrant The Sun. Ritchie zou ruim 77 miljoen euro aan onroerend goed en cash geld krijgen.

De 50-jarige zangeres en de tien jaar jongere filmregisseur bevestigden woensdag uit elkaar te gaan na een huwelijk van bijna acht jaar. Ze hebben samen twee kinderen: Rocco (8) en David (3), die ze in 2006 adopteerden uit Malawi. Madonna heeft uit een eerdere relatie met haar personal trainer Carlos Leon een 12-jarige dochter, Lourdes.

Omdat Madonna en Ritchie volgens de verhalen geen huwelijkse voorwaarden hadden opgesteld toen zij in het huwelijksbootje stapten, zou Ritchie aanspraak kunnen maken op de helft van het vermogen van de zangeres, dat op 385 miljoen euro wordt geschat. De regisseur, die een geschat eigen vermogen zou hebben van ruim 32 miljoen euro, zou dit echter pertinent niet willen.

De onderhandelingen tussen de Madonna en Ritchie verliepen volgens de bron soepel. "Guy wist wat hij wilde hebben en Madonna wist wat ze wilde houden." De Britse Ritchie zou onder meer al het Britse onroerend goed van het stel krijgen, waaronder het huis waar het gezin de afgelopen jaren woonde in Londen. De Amerikaanse Madonna behoudt haar huizen in Los Angeles en New York.

Ook wat betreft de regeling voor de drie kinderen zouden de voormalige echtelieden naar een compromis streven. Hierover is echter nog niets bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen