Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink schrijft autobiografie

Shownieuws

Dries Roelvink werkt aan zijn autobiografie. Zijn levensverhaal moet volgend jaar in de winkels liggen, in het jaar dat de blonde volksartiest 50 wordt

Dries Roelvink werkt aan zijn autobiografie. Dat vertelde hij zaterdag op Radio NL. De zanger is niet van plan op zijn tong te bijten bij het optekenen van zijn levensverhaal. "Het wordt een openhartig boek."

De autobiografie moet volgend jaar uitkomen, in het jaar dat de blonde volksartiest 50 wordt. "Maar ik ben nu bij het hoofdstuk waar ik 23 ben, dus ik moet nog even doorschrijven", lachte hij. Bij welke uitgeverij het boek wordt uitgebracht, is nog niet bekend.

Maandag gaat de film 'I love Dries' in première, waarin Roelvink zichzelf speelt. De film is voor het eerst te zien in Hotel Van der Valk De Witte Bergen in Eemnes. Daarna is de film in diverse vestigingen van de hotel- en wegrestaurantketen in Nederland te zien.

Roelvink onthulde zaterdag ook dat hij na afloop van de première zijn nieuwe single ten gehore zal brengen. De zanger komt met een nieuwe versie van zijn nummer 'Maria Magdalena' uit 1993.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen