Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Koningin Elizabeth opent tuin voor publiek

Shownieuws

De tuin van Buckingham Palace is vanaf april open voor publiek. Bezoekers worden rondgeleid door de tuinen van de residentie van de Britse koningin Elizabeth.

De tuin van Buckingham Palace is volgend voorjaar open voor publiek. Groepen van maximaal twintig geïnteresseerden kunnen een rondleiding boeken door de tuinen van de residentie van de Britse koningin Elizabeth. Dat meldt het Britse persbureau The Press Association.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat het publiek toegang krijgt tot de gehele tuin van het Londense paleis, dat sinds 1837 dienstdoet als de residentie van de Britse monarch. De rondleiding leidt de bezoekers over het 1,5 kilometer lange pad dat door de tuin loopt, onder meer langs de rozentuin, het tuinhuis en de tennisbaan van de koninklijke familie.

De rondleidingen, die ruim 25 euro per persoon zullen kosten, worden vooralsnog alleen komende april, mei en juni gegeven. Afhankelijk van de belangstelling wordt dan besloten of de tuin ook daarna nog wordt opengesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen