Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maud Mulder zet zich in voor positiviteit

Shownieuws

Maud Mulder is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. De musicalactrice wordt zaterdag ingelijfd als gezicht van de stichting.

Maud Mulder is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. De musicalactrice wordt zaterdag officieel ingelijfd als gezicht van de stichting, die met de hulp van bekende Nederlanders campagne voert voor een positiever land.

De 26-jarige Maud speelt de hoofdrol in de familiemusical 'Roodkapje', die zaterdag in Arnhem in première gaat. Ze ziet Roodkapje als een 'gewoon meisje, met een heel gewoon leventje en gewone wensen'. "Ze is als meest positieve sprookjesfiguur behulpzaam en vriendelijk tegen iedereen, maar gaat wel haar eigen dromen achterna. Dat vind ik een fantastisch voorbeeld."

Maud kan wel wat positieve punten aan Nederland opnoemen, zoals de vrijheid die de inwoners hebben. "Daarnaast zijn Nederlanders over het algemeen vooruitstrevend en worden er kansen geboden voor nieuwe ideeën en denkbeelden", weet ze.

De stichting Nederland Positief heeft al meerdere ambassadrices, onder wie presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen, soapies Liza Sips en Gigi Ravelli en musicalactrice Nurlaila Karim.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen