Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Silverman en Jimmy Kimmel weer samen

Shownieuws

Sarah Silverman en Jimmy Kimmel zijn weer samen. "Ze doen het rustig aan", vertelt een bron aan People. "Ze proberen hun relatie nieuw leven in te blazen."

Sarah Silverman en Jimmy Kimmel zijn weer samen. "Ze doen het rustig aan", vertrouwt een bron het Amerikaanse tijdschrift People toe. "Ze proberen hun relatie nieuw leven in te blazen."

Drie maanden geleden kwam een einde aan de romance tussen de twee Amerikaanse komieken. De 37-jarige Silverman en de drie jaar oudere Kimmel waren vijf jaar samen. Sinds kort wordt het duo weer regelmatig in elkaars nabijheid gespot. Zo bezochten ze vorige week gezamenlijk de bruiloft van de Amerikaanse radio-dj Howard Stern in New York, waar Kimmel werd gefotografeerd terwijl hij zijn arm om Silverman heen sloeg en aan haar billen zat. Een week eerder verlieten de twee hand in hand een restaurant in Los Angeles.

Silverman blijft vaag over de status van haar verhouding met Kimmel. "We spreken elkaar dagelijks. Het gaat goed", zegt de comédienne in de New York Times. "Eind deze maand zit ik in zijn show. We zijn erg 'Demi en Bruce'." De brunette verwijst daarmee naar Demi Moore en Bruce Willis, die na hun scheiding goed bevriend bleven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen