Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Herman van Veen heropent miniatuur-Carré

Shownieuws

Herman van Veen heropent volgende week het vernieuwde Carré in Madurodam. De cabaretier doet dat samen met de 17-jarige burgemeester van de miniatuurstad.

Herman van Veen heropent volgende week maandag het vernieuwde Koninklijk Theater Carré in Madurodam. De cabaretier doet dat samen met Tahita Ringers, de 17-jarige burgemeester van de miniatuurstad in Den Haag.

Sinds 21 jaar heeft Carré een miniatuurversie in Madurodam. De bouw van het nieuwe toneelhuis in 1993 en de renovatie van 2004 hebben het theater een zodanig nieuw uiterlijk gegeven dat ook de maquette moest worden vernieuwd. Het initiatief hiervoor is genomen door de Stichting Vrienden van Carré ter gelegenheid van het 120-jarig bestaan van Carré, vorig jaar.

Herman van Veen staat dit najaar zes weken lang in Carré. Met de reeks voorstellingen viert de artiest zijn 40-jarig artiestenjubileum. In november zal Van Veen, die in 1971 voor het eerst in Carré op de planken stond, zijn vierhonderdste voorstelling spelen in het Amsterdamse theater.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen