Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huis Nick Nolte zwaar beschadigd na brand

Shownieuws

Het huis van Nick Nolte in Malibu is dinsdag door een brand getroffen. De villa van de 67-jarige acteur liep voor 1,1 miljoen euro schade op, zei de brandweer.

(Novum/AP) - Het huis van Nick Nolte in Malibu is dinsdag zwaar beschadigd geraakt bij een brand. De 67-jarige acteur raakte lichtgewond. De villa liep voor 1,1 miljoen euro schade op, aldus de brandweer.

Nolte probeerde de brand, die rond 11.30 uur ontstond door kortsluiting in zijn woonkamer, aanvankelijk zelf te blussen. De brandweer trof hem buiten met een slang in zijn hand aan, meldden lokale televisiestations. De spuitgasten hadden de vlammen binnen tien minuten gedoofd.

De acteur, bekend van films als 'The prince of tides', 'Affliction'en 'Tropic thunder', hield aan de brand een schaafwond aan zijn arm over en hij kreeg rook naar binnen. Een ziekenhuisopname was volgens een woordvoerder van de brandweer niet nodig. Nolte zou zich door zijn eigen arts laten behandelen.

Eerder meldde de politie van Los Angeles County dat het huis van Nolte tot de grond was afgebrand. Zijn publiciteitsagent Arnold Robinson liet weten dat bij de brand niemand gewond was geraakt en dat er geen structurele schade was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen