Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nelly Furtado getrouwd

Shownieuws

Nelly Furtado heeft nu pas onthuld dat ze afgelopen zomer is getrouwd met haar verloofde Demacio Castellon. "We zijn 19 juli getrouwd en ik vind het heerlijk."

Nelly Furtado is afgelopen zomer getrouwd met haar verloofde Demacio Castellon. Dat verklapt ze volgens het Amerikaanse tijdschrift People in een aflevering van de Canadese editie van Entertainment Tonight, die vrijdagavond wordt uitgezonden. "We zijn 19 juli getrouwd en ik vind het heerlijk."

De 29-jarige Furtado verloofde zich vorige zomer met de muziektechnicus, die ze in 2006 leerde kennen toen ze samen aan haar album 'Loose' werkten. De Portugees-Canadese zangeres vertelt dat ze rustiger is geworden door haar relatie met 'Demo', zoals ze haar man noemt. "Ik bevind me in een rustige fase van mijn leven. Ik ben gelukkig en kijk uit naar de toekomst."

Furtado heeft al een dochtertje met haar ex-vriend, de dj en producer Jasper Gahunia. Het stel ging in 2005 uit elkaar, maar bleef goede vrienden en voedt de 5-jarige Nevis samen op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen