Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Broer Madonna wijt scheiding aan kabbala

Shownieuws

De broer van Madonna wijt de scheiding van de ster aan haar geloof. "De kabbala-sekte waar Madonna haar leven aan wijdt, speelde een grote rol in dit huwelijk."

Volgens Christopher Ciccone, de broer van Madonna, heeft het geloof van de zangeres haar huwelijk om zeep geholpen. "De kabbala-sekte waar Madonna haar leven aan wijdt, speelde een grote rol in dit huwelijk", vertelt hij in de Duitse krant Bild. "Het huwelijk was er volkomen van afhankelijk."

Ciccone, die onlangs een onthullend boek schreef over zijn zuster, met wie hij al geruime tijd gebrouilleerd is, meent dat er weinig kans is op een hereniging van Madonna en Guy Ritchie. "Met twee zulke ambitieuze en eigenwijze karakters zou dat gewoon te moeilijk zijn."

De 48-jarige broer van Madonna heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij niet met Ritchie door één deur kan. "Guy is niet de makkelijkste man om mee om te gaan", legt hij uit. "Ik had misschien kunnen proberen om haar tegen te houden. Maar ik heb me altijd voorgenomen om de personen met wie Madonna omgaat met open armen te verwelkomen. Of het nu ging om Warren Beatty, Sean Penn of Carlos Leon."

Woensdag maakte de 50-jarige superster bekend dat haar huwelijk met regisseur Ritchie niet meer te redden is. Het stel trouwde bijna acht jaar geleden in Schotland. Het koppel heeft nog geen overeenstemming bereikt over de financiële afhandeling van de scheiding.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen