Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Album 3JS binnen op vier

Shownieuws

Met het album 'Kamers van m'n hart' komt 3JS binnen op de vierde plaats van de albumlijst. 'Hou van mij' stijgt naar de 46e plaats van de singelijst.

De drie Volendamse heren van 3JS komen met hun tweede album 'Kamers van m'n hart' binnen op de vierde plaats van de Mega Album Top 100. Met hun single 'Hou van mij' stijgen Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte naar de 46e plaats van de Single Top 100.

Nikki, de winnares van de laatste editie van Idols, doet het eveneens goed. Met haar nieuwe single 'Bring me down' stijgt ze van de zeventiende naar de zevende plaats in de singlelijst. Gerard Joling houdt met 'Ik hou d'r zo van' nog altijd de eerste plaats bezet.

De Britse band Keane komt in de albumlijst binnen op de derde plaats met de plaat 'Perfect symmetry'. Violiste Janine Jansen staat met haar album 'Tchaikovsky' in de eerste week gelijk al op nummer vijf. Marco Borsato en Bløf wisselen van plaats. Ze staan respectievelijk op nummer één en twee met de albums 'Wit licht' en 'Oktober'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen