Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Travis Barker snel naar huis

Shownieuws

Travis Barker komt spoedig weer thuis. "Ik denk dat ik snel het ziekenhuis kan verlaten." Vorige maand raakte de drummer zwaargewond bij een vliegtuigongeluk.

Travis Barker komt spoedig weer thuis. "Ik denk dat ik snel het ziekenhuis kan verlaten", schrijft de voormalige drummer van Blink-182 op zijn MySpace-blog. "De artsen zeggen dat ik goed herstel en dat ik voor ik het weet hier weg ben. Ik kan niet wachten tot ik weer thuis kan zijn bij mijn schatjes."

Barker en zijn vriend Adam Goldstein, beter bekend als DJ AM, raakten vier weken geleden zwaargewond bij een vliegtuigongeluk in South Carolina. Barkers assistent en zijn bodyguard kwamen om, net als de piloot en de co-piloot van het privétoestel. De 32-jarige Barker liep brandwonden op over zijn hele lichaam, waaraan hij al zeven keer is geopereerd.

De drummer wordt tijdens zijn verblijf in de kliniek in Los Angeles in de watten gelegd door vrienden en familieleden. "Het personeel is geweldig", schrijft Barker, die meerdere foto's van zichzelf in het ziekenhuis op zijn blog heeft geplaatst.

De relatie met zijn ex-vrouw Shanna Moakler, die niet van zijn zijde week toen het ongeluk net was gebeurd, lijkt inmiddels ernstig bekoeld. Ze bezocht hem niet meer sinds hij vanuit een ziekenhuis in Georgia naar Los Angeles werd overgebracht, zo schreef hij eerder. Barker trouwde vier jaar geleden met Moakler. Twee jaar geleden kondigde het stel een scheiding aan. Ze kregen twee kinderen, zoon Landon (5) en dochter Alabama (2).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen