Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verhalen Harmen van Straaten als luisterboek

Shownieuws

Drie verhalen van Harmen van Straaten verschijnen deze maand als luisterboek. Jenny Arean leest de verhalen voor, Rutger de Bekker componeert de liedjes.

Drie verhalen van schrijver Harmen van Straaten verschijnen eind deze maand als luisterboek. Actrice Jenny Arean leest de verhalen voor en cabaretier Rutger de Bekker componeert de liedjes die bij het luisterboek worden gemaakt.

Van Straaten maakte de prentenboeken 'De liefste kusjes zijn voor jou', 'Ik heb van jou gedroomd vannacht' en 'Betoverd door jou'. Alle drie de verhalen verschijnen op de cd 'Om te zoenen'.

Van Straaten heeft als illustrator samengewerkt met onder anderen Carry Slee en Jacques Vriens. Zijn oom Gerard van Straaten illustreerde de bekende 'De Kameleon'-boeken. Een andere oom, Peter van Straaten, is cartoonist bij Het Parool.

Arean speelde in 1972 de hoofdrol in de tv-productie 'Het meisje met de blauwe hoed'. Ook was ze te zien in de musical 'En nu naar bed' van Annie M.G. Schmidt. Het duet 'Vluchten kan niet meer' uit de musical, met Frans Halsema, werd in 1977 een grote hit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen