Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Richard Durand terug op vertrouwde bodem

Shownieuws

Dj Richard Durand geeft voor het eerst dit jaar een optreden in eigen land. Op 6 december staat hij in de Jaarbeurs in Utrecht tijdens het Essence dancefeest.

Dj Richard Durand geeft voor het eerst dit jaar een optreden in eigen land. Op 6 december staat de dj, die eigenlijk Richard van Schooneveld heet, in de Utrechtse Jaarbeurs op het Essence dancefestival.

Richard Durand toerde afgelopen jaar onder meer door Australië, India en China. Eind vorige maand draaide de plaatjesdraaier nog op Ibiza. Komende weken bevindt hij zich in Engeland en trekt daarna door naar Ierland, Schotland, België en Polen.

De 32-jarige dj bracht afgelopen zomer het nummer 'Weep' uit waarbij hij samenwerkte met de Britse zangeres Skin, bekend van Skunk Anansie. Ook maakte hij onlangs een remix van de single 'In and out of love' van zijn collega Armin van Buuren en Within Temptation-zangeres Sharon den Adel.

Durand begon zijn carrière in 1997 als G-Spott. Onder die naam scoorde hij hits met onder meer de singles 'N-R-G' en 'No comment'. Sinds 2005 treedt hij op onder de naam Richard Durand en had succes met de nummers 'Make me scream' en de remixen van Tiesto's 'Break my fall' en 'Lethal industrie'.

De laatste keer dat de artiest een optreden gaf in eigen land was vorig jaar oktober tijdens het Amsterdam Dance Event.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen