Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham gek op vlooienmarkt

Shownieuws

Victoria Beckham staat bekend als een 'shopaholic', maar daar klopt volgens de ex-Spice Girl niets van. "Ik vind winkelen niet meer zo leuk", vertelt ze.

Victoria Beckham staat bekend als een 'shopaholic', maar daar klopt volgens de voormalige Spice Girl helemaal niets van. "Ik vind winkelen niet meer zo leuk", vertelt ze in de Britse krant The Sun. "Ik ga alleen elke zondag naar een vlooienmarkt. Daar vind ik geweldige vintagespulletjes en doe ik inspiratie op voor mijn kledinglijn."

De 34-jarige vrouw van voetballer David Beckham weet precies wat aan geld binnenkomt en hoeveel er wordt uitgegeven in huize Beckham. "Ik heb ooit van een werkloosheidsuitkering geleefd en daardoor weet ik dat je goed op je geld moet letten", bekent ze. "David geeft veel meer geld uit dan ik."

Posh is na een jaar in Los Angeles helemaal gewend aan de Amerikaanse levensstijl. Voor de verhuizing hongerde ze zich uit om slank te blijven, maar tegenwoordig sport ze fanatiek. "Zeven dagen in de week ren ik zes kilometer", vertelt ze. "Er zijn hier geweldige sportscholen en ik vind het echt leuk om te doen. David zet muziek op mijn iPod en Gordon Ramsay heeft gympen voor me gekocht die mijn stappen tellen."

Onlangs deed Beckham stof opwaaien door haar kapsel te kortwieken. "Ik liet de kapper zijn fantasie gebruiken. Ik vind het geweldig", jubelt ze. "Het is gemakkelijk te onderhouden en David vindt het mooi. Dat is het allerbelangrijkst."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen