Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvana presenteert wedstrijd voor oudere modellen

Shownieuws

Sylvana Simons presenteert zondag de Plus Personality Awards. Tijdens dit evenement strijden twaalf vijftigplussers voor een carrière als fotomodel.

Sylvana Simons presenteert zondag de derde editie van de Plus Personality Awards. Tijdens dit evenement in het Noordwijkse hotel Huis ter Duin strijden twaalf vijftigplussers voor een carrière als fotomodel. De twee winnaars, een vrouw en een man, winnen een modereportage in Plus Magazine en een portfolio door het modellenbureau Max Models.

Alle twaalf finalisten worden sowieso ingeschreven bij Max Models. Er strijden zondag acht vrouwen en vier mannen om de titels Plus Personality 2008. De winnaars worden gekozen door een professionele jury die bestaat uit onder anderen Erwin 't Hart van Max Models en voormalig televisiepresentatrice Judith Bosch.

Sylvana Simons presenteerde het evenement vorig jaar ook en was toen erg onder de indruk van de deelnemers. "Vorig jaar zag ik tijdens de finale mensen boven de 50 die allemaal op hun eigen manier fris in het leven stonden", stelt ze in een verklaring. "Daarom was ik ook zo blij dat het bij Plus Personality om meer gaat dan alleen de buitenkant. Want de uitstraling is veel belangrijker, en die begint aan de binnenkant", weet de presentatrice. "Prima dat daar de nadruk op wordt gelegd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen