Kies je favoriete radiostation

Dossiers

John Mayer viert verjaardag met Jennifer Aniston

Shownieuws

John Mayer heeft zijn 31e verjaardag gevierd met Jennifer Aniston in Los Angeles. Het stel ging in augustus na een relatie van vier maanden uit elkaar.

John Mayer heeft woensdag zijn verjaardag gevierd met Jennifer Aniston. Het stel, dat in augustus uit elkaar ging, bracht de 31e verjaardag van de zanger door in een exclusieve club in Los Angeles. Aniston zou zich prima hebben vermaakt op het feestje van Mayer. "Ze zaten naast elkaar", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze zagen er heel gelukkig uit samen."

Vorig weekeinde werden de voormalige geliefden voor het eerst weer samen gespot in New York. En een dag voor het verjaardagsfeest van Mayer genoten de twee van een etentje met een stel vrienden.

De 39-jarige Aniston had vier maanden een relatie met Mayer, toen de als vrouwenverslinder bekendstaande zanger een punt achter de romance zette. "Ik heb de relatie beëindigd om alleen te kunnen zijn", vertelde hij destijds. "Ik ga niet haar tijd verspillen als iets niet goed voelt." Mayer noemde Aniston ondanks de breuk 'de slimste, meest intellectuele vrouw' die hij ooit had ontmoet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen