Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Hefner en Holly Madison uit elkaar

Shownieuws

Hugh Hefner en zijn vriendinnetje Holly Madison zijn uit elkaar. Dat bevestigde de blondine voor de camera van TMZ. "Hef en ik zijn niet meer samen."

Hugh Hefner en zijn vriendinnetje Holly Madison zijn uit elkaar. Dat bevestigde de blondine voor de camera van de Amerikaanse showbizzsite TMZ. "Hef en ik zijn niet meer samen", zei ze. Er gingen al een tijdje geruchten dat de 82-jarige Playboy-oprichter en de 28-jarige Holly uit elkaar zijn.

Holly was een van de drie vaste vriendinnen van Hefner. Samen met de andere twee, Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson, is ze het onderwerp van de reality-serie Girls Next Door, dat ook bekend staat als 'Girls of the Playboy Mansion'.

Ondanks de breuk tussen haar en Hefner komt er wel nog een zesde seizoen van het programma, vertelt Holly. "Ik ben inderdaad het huis uit. Maar we filmen nog steeds met z'n drieën. We hebben heel veel lol. Het komende seizoen wordt nog leuker dan de voorgaande afleveringen."

Volgens de geruchten is Holly niet de enige blondine die de Playboy Mansion heeft verlaten, ook de 23-jarige Kendra zou inmiddels haar biezen hebben gepakt. Beide dames zouden hun hart hebben verloren aan mannen die qua leeftijd iets beter bij hen passen. Holly zou zijn gevallen voor de 40-jarige illusionist Criss Angel en Kendra zou een relatie hebben met de 26-jarige footballspeler Hank Baskett. Deze berichten zijn echter niet bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen