Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton hoopt op groot gezin

Shownieuws

Paris Hilton wil samen met haar vriend Benji Madden een groot gezin stichten. "Ik wil zeker drie of vier kinderen", vertelt de blondine aan People.

Paris Hilton wil samen met haar vriend Benji Madden een groot gezin stichten. "Ik wil zeker drie of vier kinderen", vertelt de blondine aan het Amerikaanse tijdschrift People. De 27-jarige hotelerfgename hoopt haar kinderwens binnen twee jaar te verwezenlijken.

Paris is pas zeven maanden samen met de Good Charlotte-rocker, maar heeft al sinds het begin van hun relatie last van een tikkende biologische klok. "We zijn zó gelukkig samen", zwijmelt ze.

Hilton, die voornamelijk bekend staat om haar feestgedrag, lijkt in rustiger vaarwater te zijn terechtgekomen sinds ze een relatie kreeg met Madden. "Ik wilde toen ik jong was alleen maar uitgaan, maar nu ik zo'n fantastische relatie heb is het veel fijner om thuis te blijven", liet ze eerder weten. Het stel is onafscheidelijk en past zo nu en dan op Harlow, het dochtertje van Nicole Richie en Benji's tweelingbroer Joel Madden. "Ik kan niet geloven dat ze zo snel groeit", vertelde ze. "Ze probeert constant te lachen en te roepen, wat zo schattig is. Ik hou van baby's."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen