Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuw album Keane te beluisteren op internet

Shownieuws

'Perfect symmetry', het nieuwe album van Keane, is een week voordat het uitkomt al gratis te beluisteren. Het volledige album staat op de site van Last FM.

Het nieuwe album van Keane is een week voordat het uitkomt al gratis te beluisteren op internet. Via een link op de site van de Britse band naar de site van internetradiozender Last FM is de volledige tracklist van 'Perfect symmetry' te vinden.

Zanger Tom Chaplin, pianist Tim Rice-Oxley en drummer Richard Hughes zijn niet de eersten die een nieuw album via internet aan hun fans introduceren. Vorige week zette Oasis zijn nieuwe album 'Dig out your soul' op de profielensite MySpace. Coldplay bood de nieuwe single 'Violet hill' van het album 'Viva la vida or death and all his friends' een week lang gratis aan als download op hun eigen site.

Keane is bekend van nummers als 'Somewhere only we know', 'Everybody's changing' en 'Crystal ball'. 'Spiralling', de eerste single van het nieuwe album 'Perfect symmetry', staat na zeven weken op de 69e plaats van de Single Top 100.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen