Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Radeloos' populair in Nederlandse bioscopen

Shownieuws

De jeugdfilm 'Radeloos' is in trek bij de Nederlandse bioscoopbezoekers. De film naar het boek van Carry Slee komt binnen op de eerste plaats in de box office.

De jeugdfilm 'Radeloos' is in trek bij de Nederlandse bioscoopbezoekers. De film naar het boek van Carry Slee komt binnen op de eerste plaats in de Nederlandse box office. 'Radeloos' bracht ruim 245 duizend euro op.

In de film speelt de jonge actrice Marloes van der Wel de onzekere Yara, die verliefd is op dj Paco, gespeeld door Marius Gottlieb. Om zijn aandacht te trekken en te slagen als fotomodel gaat ze op dieet. Renée Soutendijk, Monic Hendrickx en Victor Löw zijn ook te zien in de productie, die is geregisseerd door Dave Schram.

'Mamma mia' staat op de tweede plaats met een totale omzet van bijna zes miljoen euro, waarvan 148 duizend euro in de afgelopen week. Op drie staat 'Wanted' met in de hoofdrollen Angelina Jolie en James McAvoy. 'Tropic thunder', die vorige week de lijst van bestbezochte bioscoopfilms aanvoerde, bezet de vierde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen