Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Miley Cyrus geniet van verjaardagsfeestje

Shownieuws

Miley Cyrus heeft zondag genoten van haar verjaardagsfeest in Disneyland. "Dit is de mooiste 'sweet sixteen' die een meisje zich kan wensen", jubelde ze.

Miley Cyrus heeft zondagavond genoten van haar verjaardagsfeestje in Disneyland. "Dit is de mooiste 'sweet sixteen' die een meisje zich kan wensen", jubelde de Hannah Montana-ster, terwijl ze het podium betrad om haar gasten toe te zingen. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Het attractiepark werd speciaal gesloten voor Cyrus, die sterren als Tyra Banks, David Archuleta en Demi Lovato had uitgenodigd voor het feest. De vader van Miley, countryzanger Billy Ray Cyrus, zong samen met zijn oudste dochter Brandi 'Achy breaky heart' voor de jarige, terwijl Justin Gaston hen op de gitaar begeleidde.

De 20-jarige Gaston, die bekend werd door zijn deelname aan de Amerikaanse realityserie Nashville Star, is sinds kort de vriend van Miley. De Disneyster noemt haar relatie met het ondergoedmodel 'geweldig'.

Cyrus, die op 23 november jarig is, had niet alleen haar beroemde vrienden uitgenodigd voor haar verjaardagsfeest. Ook vijfduizend fans van de in de Verenigde Staten immens populaire tienerster waren welkom. Zij moesten wel diep in de buidel tasten om een glimp op te vangen van hun idool. Kaarten voor het partijtje kostten bijna 170 euro per stuk.

Miley Cyrus speelt de hoofdrol in de jeugdserie Hannah Montana, die in Nederland te zien is bij Jetix. Cyrus speelt in de serie Miley Stewart, een studente die overdag naar school gaat en 's nachts verandert in een ware popsensatie die concerten geeft. Naar aanleiding van de serie gaf Cyrus vorig jaar een concertreeks in de Verenigde Staten. De concerten waren overal uitverkocht, waarop de zangeres een registratie in de bioscoop uitbracht. De film bracht ruim veertig miljoen euro op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen