Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chihuahua steelt harten Amerikaans filmpubliek

Shownieuws

Een pratende chihuahua heeft de harten van het Amerikaanse filmpubliek gestolen. 'Beverly Hills chihuahua' bezet de eerste plaats van de Amerikaanse box office.

(Novum/AP) - Een pratende chihuahua heeft de harten van het Amerikaanse filmpubliek gestolen. De Disney-film 'Beverly Hills chihuahua' is met een weekendomzet van 21,3 miljoen euro op de eerste plaats van de Amerikaanse box office binnengekomen.

In de film raakt een verwend schoothondje uit Beverly Hills tijdens een familievakantie verdwaald in Mexico. De stem van het beestje werd ingesproken door Drew Barrymore. Ook acteurs als Andy Garcia en Jamie Lee Curtis leenden hun stem aan de komedie, die in Nederland vanaf 26 maart te zien is.

'Beverly Hills chihuahua' wordt gevolgd door de actiefilm 'Eagle eye', die vorige week de lijst met beste bezochte bioscoopfilms aanvoerde. In de thriller worden hoofdrolspelers Shia LaBeouf en Michelle Monaghan gedwongen mee te werken met terroristen die een politieke moord plannen.

'How to lose friends and alienate people' kende een teleurstellende start. De komedie met sterrencast Simon Pegg, Kirsten Dunst, Megan Fox, Gillian Anderson en Jeff Bridges haalde slechts 885 duizend euro op in ruim 1750 Amerikaanse bioscopen. In de film, die volgende maand in première gaat, maakt journalist Sidney de wereld van de sterren belachelijk, dit tot ongenoegen van zijn collega's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen