Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe tatoeages voor Angelina Jolie

Shownieuws

Angelina Jolie heeft haar lichaam versierd met twee nieuwe tatoeages. Op haar linkerbovenarm prijken de coördinaten van de geboorteplaats van haar tweeling.

Angelina Jolie heeft haar lichaam versierd met twee nieuwe tatoeages. Op de linkerbovenarm van de 33-jarige actrice prijken twee regels die de coördinaten weergeven van de geboorteplaats van haar bijna drie maanden oude tweeling Vivienne Marcheline en Knox Léon. De kinderen kwamen ter wereld in een ziekenhuis in de Franse badplaats Nice.

De coördinaten zijn toegevoegd aan de tatoeage met de lengte- en breedtelocaties van de geboorteplekken van haar overige kinderen. Die liet ze vorig jaar zetten. Jolie en haar partner Brad Pitt adopteerden de 7-jarige Maddox uit Cambodja, de 4-jarige Pax uit Vietnam en de 3-jarige Zahara uit Ethiopië. Hun biologische dochter Shiloh (2) kwam ter wereld in Namibië.

Zaterdag verscheen Jolie voor het eerst sinds haar bevalling weer op de rode loper. Samen met haar man bezocht ze op het New York Film Festival de première van haar film 'The changeling'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen