Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruce Springsteen opnieuw op de planken voor Obama

Shownieuws

Bruce Springsteen heeft zondag opnieuw een gratis optreden gegeven voor aanhangers van de Barack Obama. De rocker gaf een concert bij Ohio State University.

(Novum/AP) - Bruce Springsteen heeft zondag opnieuw een gratis optreden gegeven voor aanhangers van de Democratische presidentskandidaat Barack Obama. De rocker betrad het podium voor tienduizend fans op het terrein van Ohio State University. Met de optredens hoopt de zanger Obama-aanhangers in Ohio aan te moedigen om zich te registreren als stemgerechtigde.

Zaterdag gaf de 59-jarige Springsteen al een concert in Philadelphia, waar hij de ambtsperiode van president Bush 'een ramp' noemde. Hij herhaalde die opmerking zondag en gaf aan dat Obama als president 'de reputatie van het land zal herstellen'.

Bruce Springsteen, bekend van hits als 'Dancing in the dark' en 'Born in the USA', treedt maandag op tijdens een bijeenkomst van aanhangers van Obama in Michigan. Op 16 oktober geeft Springsteen samen met Billy Joel een gezamenlijk concert ten bate van de Democratische presidentskandidaat. Obama zal zelf ook aanwezig zijn bij het concert in New York, de dag na het laatste debat met de Republikeinse kandidaat John McCain. Voor kaartjes voor het concert moet tussen de 355 euro en 7100 euro worden betaald.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen