Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind schat kansen Toppers hoog in

Shownieuws

Hind denkt dat de Toppers kans maken om de finale van het Songfestival te halen. "Een beetje gekkigheid op het Eurovisie Songfestival is natuurlijk nooit mis."

Hind Laroussi wist vorig jaar niet de finale te halen van het Eurovisie Songfestival, maar de Toppers lukt het dit jaar wel. "Als ik naar de heren kijk, naar hun kostuums en hoe ze in elkaar zitten, dan denk ik dat we misschien wel hoge ogen kunnen gooien", zegt de zangeres tegen Novum Nieuws.

Juist de humor die Gordon, René Froger en Gerard Joling meenemen naar Moskou, waar het festival dit jaar plaatsvindt, kan hun redding zijn, meent Hind. "Ik moest hartstikke lachen toen ik het hoorde. Een beetje gekkigheid op het Eurovisie Songfestival is natuurlijk nooit mis."

Tot 23 november kunnen componisten liedjes inzenden voor de nationale finale van het zangfestijn, dat op 1 februari plaatsvindt. Hind is niet in de pen geklommen. "Ik schrijf vooral Engelstalig en een heel ander soort liedjes", legt ze uit. "Ik denk dat er genoeg andere schrijvers zijn die hele mooie liedjes kunnen schrijven."

Tips voor een succesvolle deelname heeft Hind niet voor het olijke drietal. Ze raadt De Toppers wel aan plezier te hebben. "Geniet ervan, want het is heel leuk. Ik denk dat zij met zijn drietjes heel veel lol gaan beleven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen