Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvie op de bank met Carla Bruni en Lagerfeld

Shownieuws

Sylvie van der Vaart was zaterdag te gast in de Duitse tv-show Wetten Dass. Ze zat op de bank naast sterren als Carla Bruni, Karl Lagerfeld en Salma Hayek.

Sylvie van der Vaart was zaterdagavond te gast in de populaire Duitse tv-show Wetten Dass. De echtgenote van Rafael van der Vaart zat op de bank naast sterren als Carla Bruni, Karl Lagerfeld en Salma Hayek.

Lagerfeld, hoofdontwerper van modelabel Chanel, leek het goed te kunnen vinden met de Nederlandse voetbalvrouw. Toen Bruni haar entree maakte, stelde de couturier Sylvie uitgebreid voor aan de Franse presidentsvrouw. "Haar man heet Rafael en uw nummer 'Raphaël' is zijn lievelingslied", zei hij tegen de zangeres. Lagerfeld toonde zich zo enthousiast dat Sylvie geen kans kreeg om ook maar een woord te wisselen met Bruni.

Hayek had zich voor de gelegenheid uitgedost in een Beierse Dirndl, een traditionele Duitse klederdracht. Ze verscheen op het podium in een wijde rok en een schort en een topje met pofmouwtjes, dat haar voluptueuze boezem in volle glorie liet zien.

Wetten Dass is al bijna drie decennia lang op de Duitse televisie te zien. In de veel bekeken spelshow, waarin verschillende weddenschappen worden afgelegd, ontvangt presentator Thomas Gottschalk sterren van wereldformaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen