Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse brengt ode aan Quincy Jones

Shownieuws

Amy Winehouse en Mark Ronson brengen een ode aan producer Quincy Jones. De artiesten nemen samen een nummer op voor een album waarmee de muzikant wordt geëerd.

Amy Winehouse en Mark Ronson brengen een muzikale ode aan producer Quincy Jones. Dat meldt de website van het Britse muziektijdschrift NME. De artiesten nemen samen een nummer op voor een album waarmee de legendarische muzikant wordt geëerd. Ook Usher en Mariah Carey leveren ook een bijdrage aan de cd.

Winehouse en Ronson werkten voor het laatst samen voor het titelnummer van de nieuwe James Bondfilm 'Quantum of Solace'. Vanwege de slechte toestand van de zangeres liep de samenwerking uiteindelijk in de soep. Alicia Keys en Jack White namen uiteindelijk de titelsong voor de film op.

Volgens een anonieme bron van het Britse tijdschrift Daily Mirror hebben Winehouse en Jones elkaar in juni voor het eerst ontmoet tijdens het verjaardagsfeest van Nelson Mandela in Londen. Winehouse zou met haar optreden indruk gemaakt hebben op de 75-jarige muziekproducer.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen