Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Kluivert trots op collectie Rossana

Shownieuws

Patrick Kluivert is trots op zijn vrouw, die samen met M&S Mode haar eigen collectie ontwierp. "De kleding is echt helemaal Rossana", vertelt de voetballer.

Patrick Kluivert is trots op zijn vrouw, die samen met M&S Mode haar eigen collectie ontwierp. "De kleding is echt helemaal Rossana", vertelt de 32-jarige voetballer aan Novum Nieuws. De styliste presenteerde donderdag de kledinglijn More Style, die de internationale markt opgaat.

De voetballer kwam bij de presentatie onverwachts binnenvallen met een grote bos bloemen. "Gefeliciteerd met je collectie, lieverd", zei hij tegen zijn vrouw. Volgens Kluivert, die regelmatig kledingadvies aan zijn vrouw vraagt, heeft Rossana heel hard aan de collectie gewerkt. "Ze is maanden bezig geweest met tekenen en heeft het echt helemaal zelf gedaan."

De 35-jarige Rossana Kluivert-Lima, die Kaapverdisch bloed heeft, gebruikte Latijns-Amerika en haar moeder als inspiratiebron voor de collectie. "Als je Máxima, Jennifer Lopez en mijn moeder in een pot gooit dan komt mijn collectie eruit", lacht de styliste. "Iedere vrouw kan de kleding dragen. Het zit comfortabel, is betaalbaar en ziet er gaaf uit."

Het koppel, dat vanwege de voetbalcarrière van Kluivert tijdelijk in Frankrijk verbleef, woont inmiddels weer in Nederland. "Het is echt fantastisch, ik ben weer bij mijn familie en woon met Patrick in Laren", stelt de styliste. "Na zo'n lange tijd in het buitenland is het natuurlijk wel fijn om weer voet op eigen bodem te hebben", vult de voetballer aan.

Het paar, dat het momenteel heel druk heeft met een trainers- en modecarrière, probeert zo veel mogelijk samen voor hun bijna 1-jarig zoontje Shane Patrick Kluivert te zorgen. In totaal heeft het begin dit jaar getrouwde stel nog vijf kinderen uit eerdere relaties.

Bij de najaarscollectie, die vanaf 10 oktober verkrijgbaar is, blijft het overigens niet. Speciaal voor de kerst ontwierp de styliste een aantal feestelijke items, die later dit jaar gelanceerd worden. Rossana is inmiddels ook begonnen met het ontwerpen van de zomercollectie. "Ik houd van mode met een twist, een simpel shirt met aan de achterkant een blote rug vind ik heel mooi", verklaart de voetbalvrouw. "In mijn zomercollectie ga je dat waarschijnlijk wel terugzien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen