Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney vervolgd voor verlopen rijbewijs

Shownieuws

Britney Spears moet zich binnenkort weer melden bij een rechtbank. Een aanklacht tegen de zangeres wegens rijden zonder geldig rijbewijs wordt niet verworpen.

(Novum/AP) - Britney Spears moet zich binnenkort weer voor de rechter verantwoorden. De rechtbank in Los Angeles bepaalde dat een aanklacht tegen haar wegens rijden zonder geldig rijbewijs, niet wordt verworpen. De 26-jarige zangeres moet waarschijnlijk in oktober voorkomen.

De aanklacht gaat om een incident in augustus vorig jaar waarbij Spears een andere auto schampte toen ze inparkeerde. Enkele dagen na de botsing deed de eigenares van de geraakte auto aangifte. Daarop ontdekte de politie dat Britney niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. De aanklacht die de eigenares van de auto indiende wegens doorrijden na een aanrijding, werd eerder dit jaar wel verworpen.

De advocaat van Spears had een verzoek om verwerping van de aanklacht wegens rijden zonder geldig rijbewijs ingediend met het argument dat de zangeres alleen wordt aangeklaagd omdat ze beroemd is. Andere mensen zouden volgens hem in dit geval een boete krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen